2015. január 28., szerda

Családi Tűzhely - 2014

Immár második éves program újabb szakaszáról  számolhat be a csemői Családotthon Alapítvány, mely több karitatív tevékenység mellett idén is arra vállalkozott, hogy nehéz körülmények között élő családokat kályhákhoz juttasson. 



Nem elégséges ugyanis, hogy tűzifával segítsük a szűkölködőket, hiszen sok helyütt tapasztaljuk, hogy nincs azt miben eltüzelni…  A kályhák, akármilyen minőségűek is, gyorsan tönkremennek a használattól. Arra pedig a támogatott családjainknak esélye sincs, hogy újakat vásároljanak. Ebben tudunk immár második ütemben segítséget nyújtani - meséli Olgyay György, az alapítvány elnöke.



Ezen a télen a svájci Unterageri-i Katolikus Egyházközség segített bennünket karitászgyűjtéssel és adventi-gyertya árusítással, amelyekből befolyt összeget alapítványunk rendelkezésére bocsájtotta. Az így létrejött pénzügyi erőből a tél elején összesen tizenöt teatűzhelyt vehettek használatba a Kecskemét és Csemő környékén lakó, támogatott családjaink.



A Családotthon Alapítvány munkatársai ezúton is köszönetet mondanak a projektet támogató személyek önzetlen segítségéért!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése