2013. július 30., kedd

Még mindig a barackmagról

Rengeteg hasznos dolog van az alföldi kultúrában (növény, állat, humán), amelyre nem kerül elég figyelem s ami jobban kihasználható volna, hogy ez a térség visszanyerje megbecsültségét. Álljon itt egy cikk a gyümölcsök magvairól és azok hasznosságáról.

World Without Cancer című kötetében az amerikai Edward Griffin leleplezi a titkot a B17 vitaminról, aminek a rákölő hatásáról már éve óta tudni lehet.
 
 
 
 
Már bizonyított tény, hogy a B17 vitamin, más nevén laetril hamar megöli a rákos sejteket. A szerző több információt is leleplez a rák gyógyításról köszönhetően a B17 vitaminnak, és felteszi a kérdést “Miért nem használja a hagyományos orvoslás ezt a vitamint?”
 
A B17 vitamin leginkább a kajszi magjában található. Jótékony hatását már ezelőtt 35 évvel bizonyították. A Második Világháborúban, Dr. Max Gerson sikeresen alkalmazta ezt a vitamin páciensein.
A B17 vitamin a kajszi, a mandula, a meggy, körte, szilva és az alma magjában található, de van belőle a lenmagban és szőlőmagban is.
 
 
Jelenlegi életvitelünk során rengeteg fehérlisztet, cukrot, olajat és félkész ipari terméket fogyasztunk, míg az organikus, természetes élelmiszerek egyre ritkábbak az étrendünkben. Nagyszüleink még fogyasztottak ezekből az ételekből, ez is azt bizonyítja, hogy az ő idejükben ritka volt a rákbetegség, anélkül jutottak hozzá a vitaminokhoz, hogy tudatosan tudták volna, épp a betegségektől mentik meg magukat.
A B17 vitamint ezelőtt 35 éve betiltották a rákbetegség kezelése esetén, annak ellenére, hogy sokan úgy tartják ha minden nap fogyasztunk ezekből a vitaminokból, elkerülhetjük a rákbetegségek kialakulását.
A szerző szerint az amerikai gyógyszergyártók hatalmas nyomást gyakoroltak a hatóságokra, így azok illegálisnak titulálták azokat a készítményeket, amelyek a B17 vitamint tartalmazták. Sőt, sok esetben azt a pletykát terjesztették, hogy a kajszi mag ciánt tartalmaz, így megmérgezheti azt, aki fogyasztja. Az igazság az, hogy eddig senki sem halt meg a kajszi magtól, még akkor sem ha nagy adagban fogyasztott kajszi magot vagy mandulát, írja Edward Griffin könyvében.
 
 
 
Forrás:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése